2. maijs 2016

Ricberry inovatīvos ogu gardumus turpinās ražot partnerībā ar AB Holding!

Ar kopēju mērķi - uz veselīgu dzīvi!

Ricberry inovatīvos ogu gardumus turpinās ražot partnerībā ar AB Holding!

 

Aprīļa beigās noticis darījums, kā rezultātā uzņēmums AB Holding kļuvis par SIA Ricberry līdzīpašnieku, iegādājoties  50% tā kapitāldaļu. Darījums ir balstīts uz kopējiem abu uzņēmumu mērķiem, pārtikas ražošanā un eksportā, nodrošinot plašāku veselīgas pārtikas pieejamību gardēžiem Latvijā, Eiropā un Āzijā.

"Vienmēr esam centušies būt radoši, izstrādājot jaunus produktus, domājot par to noformējumu un mūsdienīgu produktu pozicionējumu augošās konkurences apstākļos. Spēku apvienošanās ar AB Holding notiek zīmīgā mirklī, kad uzņēmums ir kļuvis pa īstam eksportspējīgs un ticu, ka mūsu komandas radošo potenciālu un degsmi, apvienojot ar partneru investīcijām un pieredzi, spēsim sasniegt ievērības cienīgus mērķus, kas nesīs ilgtermiņa labumu Latvijas ekonomikai un tiem, kas izlēmuši nevis doties uz Angliju, Nīderlandi vai Īriju, bet darbu turpina meklēt vietējos uzņēmumos. Jūtu, ka ar partneriem esam uz viena "viļņa" un iedvesmas pilni raugāmies nākotnē!" komentē SIA Ricberry valdes locekle, operdziedātāja  Ieva Viļuma.

SIA Ricberry ir uzņēmums, ko Latvijas pircēji un "zaļā" dzīvesveida atbalstītāji pazīst pēc tādiem inovatīviem produktiem, kā "100% Ogu konfektes", kečupi "Ar Odziņu", sukādes "Lolo-Jums", „Vita-min”, ŠokOgas u.c.  Visi RicBerry produkti ir veselīgi, saudzīgos režīmos pārstrādāti, ar samazinātu sāls un cukura daudzumu, satur vērtīgas bioloģiski aktīvas vielas – dabīgi saglabātus vitamīnus, mikroelementus un ir absolūti dabīgi!

AB Holding ir vērienīgs Latvijas ražošanas un pakalpojumu sfēras uzņēmumu holdings ar vairāk kā 100 miljonu EUR apgrozījumu, kas eksportē preces uz 37 pasaules valstīm un nodrošina 1400 darba vietu Latvijā.

 

Kontakti papildus informācijai un jautājumiem:

SIA Ricberry -

Edgars Viļums

Mārketinga un Sabiedrisko attiecību vadītājs,

 26 590 955, edgars.vilums@ricberry.eu

http://www.ricberry.eu/