Laba ēdiena pamatā ir svaigi un kvalitatīvi produkti. Ejot solī ar sezonu, piedāvāsim labāko,
ko sniedz jūra un zeme… Rūpīgi atlasīti un gadiem pārbaudīti ražotāji, augstākās kvalitātes siers
no Etienne Boissy, šokolāde no Valrhona, brīvos ūdeņos zvejota Pēterzivs vai kalmārs, ganībās audzēts
noturēts Mezenc liellops no Francijas alpu pakājes, mūsu pašu laukos auguši cukīnī ziedi vai olas no
brīvvaļā augušām “laimīgām” vistām no z/s “Zvirbulīši”- tas ir mūsu ēdienu pamatā.
Fishhouse saimnieko Jānis Zvirbulis, kurš pavārmākslu apguvis Francijas gastranomijas galvaspilsētā Lionā,
pie leģendāriem Haute cuisine vecmeistariem pasaules kulinārijas mekā \"Institute Paul Bocuse\".
Vēlāk pilnveidojis prasmes augstas klases franču restorānos \"La Table des Blots\" (Michelin zvaigzne), \"N3\",
\"Le Domaine du Tremblay\", strādājot ar haute cuisine meistariem Christophe Blot, Pierre Yves Lorgeoux
(Les mets du Maître cuisinier de France), Franck Ferigutti (Meilleur Ouvrier de France), Florent Boivin
(Meilleur Ouvrier de France), Jérôme Langillier (Maitre Pâtissier, Champion du Monde de Pâtisserie 2009).
Pirma Michelin zvaigzne ambiciozs brasserie Latvijā |
Vieta kur izpildvaras šefpavārs Jānis Zvirbulis rada viņa unikālo interpretāciju no Lyonnaise virtuves |
Izveidota 2018.gada vasaras pirmajā dienā |