company logo

Fish House

Par uzņēmumu

Laba ēdiena pamatā ir svaigi un kvalitatīvi produkti. Ejot solī ar sezonu, piedāvāsim labāko, ko sniedz jūra un zeme… Rūpīgi atlasīti un gadiem pārbaudīti ražotāji, augstākās kvalitātes siers no Etienne Boissy, šokolāde no Valrhona, brīvos ūdeņos zvejota Pēterzivs vai kalmārs, ganībās audzēts noturēts Mezenc liellops no Francijas alpu pakājes, mūsu pašu laukos auguši cukīnī ziedi vai olas no brīvvaļā augušām “laimīgām” vistām no z/s “Zvirbulīši”- tas ir mūsu ēdienu pamatā.

Fishhouse saimnieko Jānis Zvirbulis, kurš pavārmākslu apguvis Francijas gastranomijas galvaspilsētā Lionā, pie leģendāriem Haute cuisine vecmeistariem pasaules kulinārijas mekā \"Institute Paul Bocuse\". Vēlāk pilnveidojis prasmes augstas klases franču restorānos \"La Table des Blots\" (Michelin zvaigzne), \"N3\", \"Le Domaine du Tremblay\", strādājot ar haute cuisine meistariem Christophe Blot, Pierre Yves Lorgeoux (Les mets du Maître cuisinier de France), Franck Ferigutti (Meilleur Ouvrier de France), Florent Boivin (Meilleur Ouvrier de France), Jérôme Langillier (Maitre Pâtissier, Champion du Monde de Pâtisserie 2009).

Fish House



Pirma
Michelin zvaigzne
ambiciozs brasserie
Latvijā
Vieta
kur izpildvaras
šefpavārs Jānis Zvirbulis
rada viņa unikālo
interpretāciju no
Lyonnaise virtuves

Izveidota
2018.gada vasaras
pirmajā dienā
Filozofija
Kvalitātē nav kompromisu- tāds ir šefpavāra moto. Turot cieņā Haut Cuisine kulināro mantojumu, autentiskas garšas, modernās gatavošanas iespējas un cieņu pret produktu, Jānis Zvirbulis veido savu garšu simfoniju luksusa Brasserijā “FISH HOUSE”.

Kontakti


SIA „Fish House”
Skolas iela 29, Riga, Latvia

fishhouse.lv

Talr.: +371 26497777